در مطلب قبلی در رابطه 8 زبان برنامه نویسی برتر برنامه نویسی در سال 2019 صحبت کردیم و ابتدا دو زبان رو به شما معرفی کردیم. در این مطلب قرار است که به ادامه این لیست بپردازیم و سه زبان دیگر را به شما معرفی کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با برترین زبان های برنامه نویسی در سال 2019 آشنا شوید. پس در اداه این مطلب همراه ما باشید.
جاوا اسکریپت به واسطه کتاب خانه ها یا بعبارتی فریم ورک هایی که به وسیله این زبان توسعه داده شدن و ایجاد شدن امکانات بسیار زیادی رو برای شما فراهم میکنه که هرکدوم در یک قسمت و زمینه خاص به کار شما میان. به همین خاطر میشه این زبان رو در مجموع زبان های پر کاربرد سال 2019 قرار داد.
از مهم ترین و محبوب ترین فرم ورک های این زبان میشه از فریم ورک های NodeJS ,Angular ,React.js ,React Native ,Native Epress و بسیاری دیگه اسم برد که هرکدوم در بخش خودشون جزو بهترین ها هستند. مثلا با ری اکت نیتیو شما میتونید برنامه های موبایلی قدرتمندی رو نوشت مثلا اپ اینستاگرام با این فریم ورک ایجاد شده. و یا انگولار یک فریم ورک قدرتمند برای ساخت بک اند و فرانت اند کاربری و برنامه های سمت سرور استفاده میشه.
در آینده در قالب یک مطلب دیگه در رابطه با این فریم ورک ها برای شما بیشتر توضیح خواهیم داد. پس در آینده هم با ما همراه باشید.
نقاط قوت جاوا اسکریپت:
سرعت عمل بالا
یادگیری ساده تر
قابلیت همکاری
انعطاف پذیری بالا
قابلیت های زیاد و پیشرفته
نقاط ضعف جاوا اسکریپت:
مسائل مربوط به امنیت سرویس گیرنده و سمت کاربر
در بعضی موارد نیاز به پشتیانی مرورگر دارد.
در این مطلب میتوانید مختصری در رابطه با تاریخچه این زبان برنامه نویسی مطالعه کنید.
یکی از مهم ترین ویژگی های این زبان وجود فریم ورک های قدرمتند است که با این زبان توسعه داده شده اند و شما میتوانید به کمک آنها برنامه های قدرتنمد رو توسعه بدید. که از معروف ترین اونها میشه به فریم ورک های لاراول ،کد ایگنیتور ،سیمفونی و... اشاره کرد که هرکدوم قابلیت های و ویژگی های خاص خودشون رو دارند و میتونن سرعت کار توسعه شما رو بالا ببرند. و باید توجه داشت اکثر این فریم ورک ها رایگان و متن باز ارائه می شوند و در قالب های کوچک و بزرگ وجود دارند و قابل استفاده هستند.
در این مطلب میتونید مطالب بیشتری در رابطه با فریم ورک های لاراول مطالعه کنید.
و در این مطلب میتوانید یادگیری PHP را شروع کنید.
نقاط قوت PHP:
سرعت بخشیدن به توسعه برنامه
تعمیر و نگهداری ساده
بدون نیاز به نوشتن کد های اضافی
مدیریت دستی پایگاه داده
کاهش هزینه های توسعه
نقاط ضعف PHP:
نیاز به یادگیری فریم ورک ها
تغییرات گسترده فریم ورک های php
مدیریت سخت برای هسته کد
استفاده شده است.
نقاط قوت سویفت:
اوپن سورس بودن
سادگی کار با آن
پشتبانی توسط اپل
امنیت بالا و تولید شده با جدید ترین متد های برنامه نویسی
نقاط ضعف سویفت:
ناپایداری به دلیل توسعه زیاد و وجود نسخه های آزمایش زیاد
دارای ابزار های توسعه کم و همکاری ضعیف با دیگر محیط های توسعه
منابع یادگیری کم
در مطلب بعد به ادامه این لیست خواهیم پرداخت و شما را با دیگر زبان های پرکاربرد در سال 2019 آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.
نظر شما چیست؟ شما می توانید نظرات ،پیشنهادات و اطلاعات خود را در رابطه با این مطلب و موضوعات مربوط از طریق قسمت نظرات با ما و سایر بازدیدکنندگان در میان بگذارید.