اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که دوست دارند وب سایت خود را طراحی کنند و یا علاقمند به یادگیری زبان های برنامه نویسی هستند با ما در ادامه این مطلب همراه باشید:
برای ایجاد یک وب سایت شما نیازمند یادگیری برخی زبان ها و امکانات هستید تا با استفاده از آنها وب سایت یا سیستم تحت وب مورد نظر خود را ایجاد کنید. در زمینه برنامه نویسی تحت وب اگر شما بخواهید یک وب سایت به زبان php را طراحی کنید باید یک سری مفاهیم را یاد گرفته و سپس اقدام به پیاده سازی وب سایت مورد نظر خود کنید. با توجه به این که پیاده سازی یک وب سایت از پایه کاری سخت است شما نیازمند دو چیز بسیار مهم هستید: ابتدا تلاش و پشتکار فراوان تا بتوانید هروز را در مسیر یادگیری و پیشرفت قدم بردارید. – دوم شما به ابزار مورد نیاز خود برای یادگیری و یا توسعه نیاز دارید که میتوانند شما بسیار یاری بدهند. در ادامه این مطلب ما برخی از این ابزار ها را برای شما آماده کرده ایم:
برای شروع کار بهتر است بدانید از کجا و با چه چیزی شروع کنید. خب اگر شما بخواهید یک وب سایت را طراحی و پیاده سازی کنید بایستی در برخی زبان های تحت وب خبره شوید. اولین زبانی که میتوانید شروع به یادگیری آن کنید زبان HTML می باشد.
اچ تی ام ال – HTML:
اگر بخواهید ظاهر وب سایت خود را طراحی کنید می بایست به این زبان برنامه نویسی تسلط لازم را داشته باشید و با امکانات آن آشنایی داشته باشید.در این مطلب ما نمیخواهیم شما را درگیر توضیح های زیادی کنیم درنتیجه فایلی آموزشی را برای دانلود شما قرار داده ایم که میتوانید به کمک آن خود را در زمینه این زبان برنامه نویسی تقویت کنید و از همین حالا یادگیری را شروع کنید.
سی اس اس – CSS:
در کنار یادگیری html شما به زبان CSS هم برای قالب بندی ها و طراحی ظاهر وب سایت خود نیاز دارید و بایستی تسلط لازم را در آن دارا باشید. همانند بالا در این مطلب ما نمیخواهیم شما را درگیر توضیح های زیادی کنیم درنتیجه فایلی آموزشی را برای دانلود شما قرار داده ایم که میتوانید به کمک آن خود را در زمینه این زبان برنامه نویسی تقویت کنید و از همین حالا یادگیری را شروع کنید.
جاوا اسکریپت – Java Scripts:
اگر بخواهیم برخی از فعالیت ها در سمت کاربر انجام شود همانند برخی محاسبات و یا تایید مقادیر و … و یا ایجاد برخی قسمت های ظاهری مثل اسلایدر ها تب ها و… داریم و خیلی از کارهای دیگر نیاز به یادگیری این زبان اسکریپتی داریم و میتوانیم در آینده از فریم ورک هایی که برای آن طراحی شده است استفاده کنیم. همانند بالا در این مطلب ما نمیخواهیم شما را درگیر توضیح های زیادی کنیم درنتیجه فایلی آموزشی را برای دانلود شما قرار داده ایم که میتوانید به کمک آن خود را در زمینه این زبان برنامه نویسی تقویت کنید و از همین حالا یادگیری را شروع کنید.
پی اچ پی – PHP:
یکی از بخش های مهم طراحی سایت و برنامه های تحت وب زبان های سمت سرور آن هستند . ما برای ارتباط با دیتابیس ،سرویس ها و… به یک زبان سمت سرور همچون php نیاز داریم. این زبان دارای سطح یادگیری آسانی است و میتوانید به سرعت در آن پیشرفت کنید. به کمک زبان سمت سرور میتوانید سایت خود را پویا کرده و یک سیستم مدیریت خوب را برای آن پیاده سازی کنید.. همانند بالا در این مطلب ما نمیخواهیم شما را درگیر توضیح های زیادی کنیم درنتیجه فایلی آموزشی را برای دانلود شما قرار داده ایم که میتوانید به کمک آن خود را در زمینه این زبان برنامه نویسی تقویت کنید و از همین حالا یادگیری را شروع کنید.
مای اس کیو ال – MySQL:
زبان تحت پایگاه داده است که برای انجام دستورات روی دیتابیس استفاده میشود ،دستوراتی چون دستور ویرایش و افزودن اطلاعات و… برای درک کلی دیتابیس باید بدانید که دیتابیس وظیفه ی ذخیره سازی اطلاعات ما را دارد و ما بیشتر اطلاعات خود را درون آن ذخیره میکنیم. . همانند بالا در این مطلب ما نمیخواهیم شما را درگیر توضیح های زیادی کنیم درنتیجه فایلی آموزشی را برای دانلود شما قرار داده ایم که میتوانید به کمک آن خود را در زمینه این زبان برنامه نویسی تقویت کنید و از همین حالا یادگیری را شروع کنید.
فریم ورک لاراول – Laravel:
در انتها اگر میخواهید سرعت توسعه سایت خود به زبان php را افزایش بدهید میتوانید از فریم ورک های موجود برای آن استفاده کنید. یکی از ساده و قوی ترین فریم ورک های موجود برای این زبان برنامه نویسی لاراول است که تعداد زیادی را به سمت خود کشیدده و وب سایت های زیادی از این فریم ورک در هسته خود استفاده میکنند. . همانند بالا در این مطلب ما نمیخواهیم شما را درگیر توضیح های زیادی کنیم درنتیجه فایلی آموزشی را برای دانلود شما قرار داده ایم که میتوانید به کمک آن خود را در زمینه این زبان برنامه نویسی تقویت کنید و از همین حالا یادگیری را شروع کنید.
به زودی آکوزش هایی برای تسریع یادگیری شما در سایت ارائه خواهد شد. پس با ما همراه باشید.
نظر شما چیست؟ شما میتوانید نظرات ،پیشنهادات و اطلاعات خود را در رابطه با این موضوعات و یا سایر امکانات مورد نیاز از طریق قسمت نظرات با ما و سایر بازدیدکنندگان در میان بگذارید.