آیا شما از انجام کارهای تکراری و یکنواخت برای ایجاد فرم ها که گاه چالش برانگیز است و گاهی با خطا رو به رو است خسته شده اید؟ آیا فکر می کند منطق ایجاد فرم های مرحله به مرحله و تکرار عناصر انرژی شما را تخلیه می کند؟ و در نهایت آیا دوست دارید تا با کتابخانه ای آشنا شوید که در این گونه کارها باعث سادگی کار شما باشد و همه ی کارها را برای شما انجام بدهد؟
بهترین خبری که در این حالت می توان برای شما داشت این است که بگوییم کتابخانه ای به نام Laraform برای خلاصی شما از این فعالیت های طولانی و خسته کنند ایجاد شده است که می تواند مثل جادو برای شما عمل کند! یک فرم ساز قدرتمند برای فریمورک لاراول! شما می توانید این کتابخانه را در سایت رسمی آن به آدرس https://laraform.io بررسی کنید.
نکته: این کتابخانه دارای دو حالت رایگان و فروشی است. که حالت فروشی آن نیز خود دارای دو شکل خاص با امکانات خاص است.
Laraform چیست؟
لارافرم یک کتابخانه تمام عیار است که می تواند کل ساختار و فرآیند تولید فرم ها را برای شما انجام بدهد. شما با استفاده از این کتابخانه می توانید فرم هایی ساده و یا حتی فرم هایی با پیچیدگی بالا را تولید کنید! در زیر بعضی از ویژگی های این فرم ساز را برای شما آماده کرده ایم:
Laraform چطور کار می کند:
Laraform از یک کلاس Php استفاده می کند که همه جنبه های یک فرم را تعریف می کند. شما می توانید المان ها (عناصر) را ایجاد کنید ،یک سری ویزارد برای خود ایجاد کنید ، processing hooks ها را ایجاد کنید ،یک مدل خاص از دیتابیس را به فرم متصل کنید و یا برای آن ایجاد کنید و یا حتی مولفه هایی از Vue.js را در آن قرار دهید تا در نمای کاربری استفاده شود. برای مثال برای اینکه بیشتر این موضوع را درک کنید یک نمونه کد از یک فرم ورود ایجاد شده با این کتابخانه را در زیر برای شما قرار داده ایم:
// app/Forms/LoginForm.php
class LoginForm extends \Laraform
{
public $component = ‘login-form’
public function schema() {
return {
"email" => [
"type" => "text",
"label" => "Email address",
"rules" => "required|email",
],
"password" => [
"type" => "password",
"label" => "Password",
"rules" => "required"
],
"remember" => [
"type" => "toggle",
"text" => "Remember me"
]
];
}
public function after() {
$credentials = [
'email' => $this->data['email'],
'password' => $this->data['password'],
];
$remember = $this->data['remember'];
if (!Auth::attempt($credentials, $remember)) {
return $this->fail('Invalid email or password');
}
}
}
// resources/js/components/forms/LoginForm.vue
<script>
export default {
mixins: [Laraform],
name: 'login-form'
data: () => ({
created() {
this.on('fail', (response) => {
notifier.error(response.message)
})
this.on('success', () => {
location.href = ‘/profile’
})
}
})
}
</script>
معرفی برخی از امکانات این کتابخانه:
Laraform دارای چیزی در حدود 34 المنت (عنصر) در داخل خود است که می توان از آنها به عناصری مثل آپلود کنند چند تایی ،المنت های تودرتو و تکرار شونده و... اشاره کرد که این کتابخانه را تبدیل به یک پکیج بسیار مفید می کنند. و از همه مهمتر اینکه تمام کارها و روابط را به شکلی اتوماتیک انجام میدهد حتی اگر فرم هایی با پیچیدگی و الگوهایی تودرتو و عمیق را داشته باشید.
این کتابخانه کلیه قوانین مربوط به اعتبارسنجی را بر اساس اعتبار سنجی های لاراول انجام می دهد. و باید این نکته را ذکر کنیم که در حال حاضر این کتابخانه از 54 قانون اعتبار سنجی در لاراول پشتیبانی می کند. دیگر نکته ای که می توان به آن اشاره کرد این است که کتابخانه لارافرم به تجربه ی کاربری اهمیت زیادی می دهد و با استفاده از ویزاد در آن می توانید اشکال ناخوشایند را حذف یا تغییر دهید تا کاربر در نهایت تجربه بهتری داشته باشد.
این کتابخانه برای توسعه دهندگان ساخته شده است و به شما این قابلیت و آزادی را می دهد تا آن را به شکل دلخواه شخصی سازی کنید. در واقع شما می توانید عناصر سفارشی خود را ایجاد کنید ،اعتبار سنجی ها را سفارشی کنید و در نهایت تم ،قالب و هر آنچه را که دوست دارید ایجاد کنید.
برای اینکه یک نمونه از کارایی این کتابخانه را مشاهده کنید به تصویر زیر دقت کنید:
برای دریافت نمونه مثال های بیشتر شما می توانید به از این آدرس استفاده کنید:
منابع:
دریافت نسخه رایگان:
https://github.com/laraform/laraform
خرید نسخه های پولی:
مثال ها
داکیومنت
https://laraform.io/docs/introduction
و برای دریافت توضیحات بیشتر روی این متن کلیک کنید.
نظر شما چیست؟ شما می توانید نظرات ،پیشنهادات و اطلاعات خود را در رابطه با این مطلب و موضوعات مربوط از طریق قسمت نظرات با ما و سایر بازدیدکنندگان در میان بگذارید.