درحال بارگذاری

بهترین فریم ورک های PHP "معرفی فرمورک های PHP"

تاریخ: دوشنبه, 27 خرداد 1398

نویسنده: مصطفی دربان حسینی... بازیدها: 484 - نظرات : 0 دسته بندی: برنامه نویسی


PHP یک زبان برنامه نویسی وب است که در سطح جهانی مورد قبول واقع شده است و به صورت گسترده توسط توسعه دهندگان وب استفاده قرار می گیرد. محبوبیت این زبان برنامه نویسی وب را می توان از نتیجه بررسی های انجام شده توسط W3Techs تشخیص داد. این محبوبیت بیش از حد PHP یک اتفاق نیست. توسعه دهندگان وب در تمام دنیا استفاده از PHP را به خاطر ویژگی های تعاملی، پشتیبانی HTML، یکپارچگی با بانک اطلاعاتی، راحتی استفاده و … توصیه می کنند. در اینجا لازم است که به بررسی کلی ۶ فریم ورک برتر PHP بپردازیم.

فریم ورک های PHP:
فریم ورک های PHP اثبات کرده اند که مزیت های خوبی برای توسعه دهندگان در نوشتن کد های تمیز و قابل استفاده مجدد آن ها دارند. بر اساس الگوی معماری MVC، این فریم ورک ها به توسعه دهندگان در یک ارائه و منطق مرتب کد نویسی اطمینان می دهند. این که کدام فریم ورک PHP بهترین است همیسه برای توسعه دهندگان جای بحث داشته است.


۱- لاراول Laravel:

لاراول فریم‌ورکی پیشرفته است. این فریم‌ورک با ترکیب بهترین روش‌های برنامه‌نویسی و با استفاده از کتابخانه‌های محبوب php و در عین حال ایجاد فرآیندها و ساختاری منحصر به فرد توانسته به عنوان محبوب‌ترین فریم‌ورک برنامه‌نویسی به زبان php مطرح شود. لاراول تمامی امکانات لازم برای ایجاد سایتی روزآمد از جمله امکانات سئو را در قالب ویژگی‌های پیش‌فرض و بسته‌هایی قابل نصب به برنامه‌نویسان ارائه می‌کند.
لاراول بسیار قابل توسعه است و برای طراحی سایت در ابعاد کوچک تا بزرگ قابل استفاده است.

برخی از ویژگی ها:

مسیریابی قابل برگشت بر مبنای RestFul
کد نویسی تمیز و شسته رفته
دارای ابزار پیشرفته
دارای تکنولوژی Elequent ORM
واجد تست
پشتیبانی درونی از IoC(کنترل معکوس)


۲- سیمفونی symfony:

ایجاد سیمفونی انقلابی در برنامه‌نویسی php به شمار می‌رود. بسیاری از کتابخانه‌های این فریم‌ورک در نرم‌افزارهای بزرگ همانند دروپال و فریم‌ورک‌های دیگر مانند لاراول استفاده می‌شوند. ایجاد روش‌های جدید در برنامه‌نویسی و توسعه‌پذیری در ابعادی جدید از ویژگی‌های سیمفونی به شمار می‌رود.
استفاده از سیمفونی برای تولید پروژه‌هایی در ابعاد کوچک تا بزرگ امکان‌پذیر است. سیفونی فریم‌ورکی سریع و ایمن است و به عنوان استانداردی غیررسمی برای برنامه‌نویسی php به شمار می‌رود.

برخی از ویژگی ها:

قایل انعطاف برای نیازهای توسعه دهندگان
به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا از آن به عنوان یک میکرو فریم ورک استفاده کنند
توسعه دهندگان به سادگی قادر به سفارشی سازی هستند.
مستندات جامع این فریم ورک به یادگیری آسان آن کمک می کند.
دارای قایلیت توسعه بالا برای توسعه وب بهتر


۳- کد ایگنیتر codeigniter:

CodeIgniter از فریم‌ورک‌های قدیمی و به طور سنتی پر طرفدار است. این فریم‌ورک هرچند از مدل MVC و برنامه‌نویسی شیء گرا پشتیبانی می‌کند ولی انعطاف زیادی در این زمینه دارد و شاید یکی از دلایل محبوبیت این فریم‌ورک، همین مسئله باشد.
CodeIgniter فریم‌ورکی ساده و سریع است که یادگیری استفاده از آن به زمانی اندک نیازمند است. استفاده از این فریم‌ورک برای کاربردهای کوچک تا بزرگ امکان‌پذیر است.
ساختار نشانی‌های این فریم‌ورک به صورت سنتی دارای بخش index.php است. با انجام تغییراتی می‌توان نشانی صفحات را برای سازگاری بیشتر با سئو بهبود داد.
با روی کار آمدن فریم‌ورک‌های مدرن که ساختار فنی بهتری را ارائه می‌کنند، استفاده از این فریم‌ورک رو به کاهش است.

برخی از ویژگی های این فریمورک:

ارائه یک کنترل شفت انگیز
یادگیری آسان از طریق مستندات
هاست استاندارد برای سازگاری بهتر(بعضی از هاست ها وجود دارند که برای استفاده از این فریم ورک پیکر بندی شده اند)
تقریبا به پیکر بندی نیاز ندارد
کتابخانه های یکپارچه در مقیاس بزرگ
استفاده خیلی کم از منابع(ویژگی ردپای کوچک یا small footprint)


۴- یی YII:

Yii یکی از فریم‌ورک‌های مدرن php است که امکانات مدرن و پیشرفته‌ای برای طراحی سایت و برنامه‌نویسی وب در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد. نگارش نخست Yii با اشکال‌های ساختاری همراه بود. به همین دلیل بازنویسی بخش‌هایی از این پروژه سبب انتشار نگارش دوم Yii گردید که اشکال‌های بنیادین نگارش اول در آن برطرف شده بوده و می‌توانست به عنوان یک فریم‌ورک قدرتمند و پیشرفته مورد استفاده قرار گیرد.
Yii برای طراحی سایت و برنامه‌نویسی سیستم‌های کوچک تا بزرگ قابل استفاده است.

برخی از ویژگی های این فریمورک:

امنیت بالا با بررسی ورودی ها، فیلتر خروجی ها و SQL Injection
پشتیبانی بالا از سیستم کش و عملکرد آن با Ajax
پشتیبانی بالا از PHPUnit و واحدهای تست مبتنی بر Selenium
پشتیبانی از سیستم احراز هویت توکار و سیستم دسترسی مبتنی بر نقش کاربر
کد نویسی تمیز و قابل استفاده مجدد بر پایه الگوی MVC


۵- کیک پی اچ پی CakePHP:

CakePHP از فریم‌ورک‌هایی است که به صورت سنتی در ایران مورد استفاده بوده است. این فریم‌ورک ساده و سریع است و راه‌اندازی و برنامه‌نویسی با آن به زمانی اندک نیازمند است. با این وجود امکانات لازم برای توسعه‌ی نرم‌افزارهای پیشرفته و بزرگ در این فریم‌ورک پیش‌بینی و پیاده‌سازی شده‌اند.

برخی از ویژگی های این فریمورک:

کد نویسی حداقل
بدون نیاز به XML و یا YAML برای پیکربندی دیتابیس
ویژگی تایید و احراز هویت
عملکردهای پیشرفته مثل دسترسی بانک اطلاعات و دسترسی ترجمه
امنیت قوی در برابر SQL Injection و CSRF


۶- زند Zend:

Zend یکی از قدیمی‌ترین فریم‌ورک‌های برنامه‌نویسی با زبان php است. توسعه‌ی این فریم‌ورک با پشتیبانی شرکت‌های بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت و شرکت Zend که توسط عده‌ای از توسعه‌دهندگان زبان php تاسیس شده، به انجام می‌رسد. با این حال رویکرد سنتی و قدیمی این فریم‌ورک سبب شده بسیاری از کاربران قدیمی این فریم‌ورک به فریم‌ورک‌های جدیدتر و مدرن‌تر رو بیاورند.
برنامه‌نویسی سیستم‌های بزرگ با استفاده از فریم‌ورک زند امکان‌پذیر است. وجود ابزارهای کمکی زیاد و جامعه‌ی بزرگ برنامه‌نویسان با این فریم‌ورک مزیت‌هایی غیرقابل چشم‌پوشی هستند.

برخی از ویژگی های این فریم ورک:

Swift برای گسترش API های اپلیکیشن و جریان کار
وجود متدهای سریع طراحی برای ایجاد اپلیکیشن های درجه یک تجاری بزرگ
پشتیبانی ابری باور نکردنی برای این نوع سرور ها
اتوماسیون بدون حفره و درز و پردازش خیلی سبک
پشتیبانی عالی بخش عمومی سایت که دارای ویرایشگر دارای Drag&Drop است
اتصال شگفت انگیز بانک اطلاعاتی


۷- فالکون Phalcon:

فالکون از نظر ساختاری فریم‌ورکی منحصر به فرد است. تفاوت فالکون با سایر فریم‌ورک‌های php از جهت شیوه‌ی عملکرد آن است. این فریم‌ورک به صورت افزونه‌ای برای مفسر php قابل نصب است. به این معنی که ساختار مرکزی این فریم‌ورک بر خلاف سایر فریم‌ورک‌های موجود، در عوض زبان php با زبان C نوشته شده است و به همین دلیل از نظر سرعت عملکرد از سایر گزینه‌های موجود یک پله بالاتر است.
یکی از مشکلات استفاده از فالکون برای برنامه‌نویسی و طراحی سایت، نیاز به زیرساخت خاص در سمت سرور است که ممکن است در برخی سرورهای اشتراکی در دسترس نباشد.


سایر فریمورک ها: اگر بخواهیم تک تک فریمورک های php را معرفی کنیم و درباره آنها توضیح بدهیم مطالب زیادی برای گفتن خواهیم داشت اما در پایین تنها برخی از فریم ورک های دیگر را نام خواهیم برد. در مطالب دیگر به توضیح کامل فریم ورک های مختلف خواهیم پرداخت.

Nette – نته
PHPixie – پی اچ پیکسی
Slim – اسلیم
Lumen – لومن
و…..

نظر شما چیست؟ شما میتوانید نظرات و اطلاعات خود را در رابطه با این فریمورک ها و یا سایر فریمورک ها از طریق قسمت نظرات با ما و سایر بازدیدکنندگان در میان بگذارید.


نویسنده: مصطفی دربان حسینی... بازیدها: 484 - نظرات : 0 دسته بندی: برنامه نویسی

جستجو
کلاس برتر
ارائه دهنده بهترین و به روز ترین ویدیو های و مقالات آموزشی و همچنین مقالات مختلف در رابطه با تکنولوژی ،معماری ،مدیریت و سایر رشته های کاربردی.ما برای شما بهترین ها را میخواهیم.

سایر خدمات مجموعهخدمات زیر تحت مدیریت برد تخصصی ارائه می شود.
طراحی وب سایت
راه اندازی و پشتیبانی شبکه
هوشمند سازی منازل
افزایش کارایی نیرو انسانی
تعمیرات دستگاه های الکترونیکی
طراحی داخلی
تبلیغات فضای مجازی
برنامه نویسی